Jak vybrat originální dárek na Vánoce?

Čím pod stromečkem rozhodně překvapíte?

náhrdelník s květinami

Pokud víte, že má žena, kterou chcete obdarovat, ráda květiny, přírodu, originální tvorbu, myslím si, že květinový šperk jí určitě rozzáří oči a vykouzlí úsměv na tváři. Zejména v zimních měsících, kdy po rozkvetlé vonící přírodě není ani vidu ani slechu, je šperk v podobě opravdových kvítků zalitých v pryskyřici skutečným zázrakem. Navíc jí darujete šperk, který v sobě nese svůj vlastní příběh. Některé květiny jsou nasbírány na letních rozkvetlých loukách plných včel, teplého slunce a svěžího vánku, jiné jsou nasbírány na jaře, kdy se vše po dlouhé zimě probouzí, květiny tak pocházejí ze stinnějších míst, kde voní les, šumí potok a zpívají ptáci. Květiny nejen krásně vypadají, ale svou krásou mohou léčit duši, dělat nám dny krásnější, živější a my vše kolem nás díky nich můžeme vnímat mnohem intenzivněji.  

Jaký šperk jako dárek je ten pravý? 

Já vždy říkám, že bychom si květinový šperk měli zvolit podle naší intuice. Ten, který nás přitáhne, je ten pravý, ať už vybíráte pro sebe nebo pro někoho jiného. Neboť věci, které si nás přitáhnou mají, si nás přitáhnou. 

macešky náušnice

I přesto váháte a nevíte si rady?

Šperk, s kterým jednoduše vedle šlápnout nemůžete, je šperk s něžnou pomněnkou. Pomněnky jsou jemné kvítky, rostoucí zejména na jaře, které vynikají svou jednoduchostí, ale zároveň neskonalou krásou. Například v Náhrdelníku Něžná je květ pomněnky, kterého byste si v přírodě možná ani nevšimli a ve šperku se krásně vyjímá. 

Při volbě šperku se zkuste zaměřit také na to, jaké tvary, barvy a květiny má žena ráda. Můžete se inspirovat také jinými šperky, které nosí. Zda jsou menší, minimalističtější a nebo zda jsou větší, výraznější. 
Pokud si ale i přesto nejste jistí, velmi rádi vám s výběrem pomůžeme, takže nám neváhejte napsat nebo zavolat. :)

pomněnkový šperk

Nabízíme také dárkové poukazy

Pokud byste chtěli, aby si obdarovaný vybral šperk dle vlastního výběru, nabízíme možnost zakoupení dárkového poukazu. Dárkové poukazy nabízíme v tištěné podobě, kdy vám ho pošleme v dárkové obálce nebo v elektronické podobě, kdy vám dorazí do 24 hodin (lze se s námi domluvit i na mnohem rychlejším odeslání do pár minut). 

Krásné dárkové balení je samozřejmostí

Každý šperk vám dáme do dárkové krabičky, abyste se nemuseli starat, jak šperk zabalit. Pokud budete chtít, zavážeme vám kolem krabičky také ozdobnou mašli (stačí to napsat do poznámky k objednávce, že chcete také mašličku). Pokud chcete šperk koupit na Vánoce a kupujete ho již teď, prodloužili jsme dobu vrácení, které je možné až do 10. 1. 2023. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a chceme, abyste šperky vy, nebo vámi obdarovaní, nosili s radostí a aby šperky dělaly dny krásnější a kouzelnější. 

Přeji vám všem krásné dny a krásné Vánoce.

S láskou 

Vaše Viktorie