Hodnocení obchodu

5,0 70 hodnocení
5
67x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vendula L. | 23.5.2024
Dobrý den, dnes jsem si vyzvedla prstýnek s pomněnkou a náhrdelník jarní zahrada. Jsem opravdu nadšena ♥. Šperky jsou překrásné, něžné, decentní …. Určitě si ještě objednám naušnice. A to milé balení 🥰. Sušené kvítky použiji na tvoření záložky do knihy. Přeji hodně spokojených zákaznic.
IS Avatar autora Ivana Suková | 19.3.2024
Velmi hezký prstýnek,báječná komunikace,rychlé dodání.Doporučuji
IH Avatar autora Iva Hotová | 16.2.2024
Dostala jsem od muže krásný šperk od Vás. Je nádherný. Dík moc .
E Avatar autora Evča | 14.2.2024
Dostala jsem od přítele srdíčko s pomněnkami, jeden z nejkrásnějších dárků. ❤️ jste moc šikovná.
PR Avatar autora Petr Rych | 14.2.2024
Chtěl bych moc poděkovat za Vaše krásné výrobky. Manželce dělají radost. Určitě u Vás ještě nakoupím.
AP Avatar autora Alena Pěnkavová | 7.2.2024
Nádherný šperk úžasný prstýnek.
Avatar autora Hana Číhalová | 28.11.2023
Jedním slovem nádhera....náhrdelník je překrásný a věřím, že se dceři k vánocům bude moc líbit, moc děkuji:) a ať se Vám daří.
JP Avatar autora Jana Petrová | 30.10.2023
Děkuji za krásné náušnice, které jsem objednala jako dárek. Nádherně zabaleno, voňavé, krásné. Přeji vám hodně spokojených zákazníků a ať se vám daří. S pozdravem.
R Avatar autora Radka | 1.9.2023
Vážení, myslím, že by každý, kdo má rád květiny a přírodu, měl zažít. Náhodou jsem narazila na tento obchod a jsem ještě pořád neuvěřitelně okouzlena. Miluji náušnice všeho druhu a když jsem objevila macešky, byla jsem v tu chvíli rozhodnutá, že ty musím mít. Bohužel nebyly již žádné, bylo vyprodáno. ALE, Viktorie je po společném povídání zanedlouho vyrobila a mám je. Musím upřímně říct, že balíček dorazil za dva dny a já měla voňavou nadílku doma. Trošku opadlo mé nadšení, protože jsem si nedokázala představit, jak bude fungovat zapínání a ještě pořád je to pro mě oříšek, trefit se do ucha a zapnout musí někdo jiný, ale jsou skutečně krásné, možná by zezadu mohly být ve stejné barvě jako maceška. No a protože náušnic není nikdy dost, netrvalo dlouho a na email přišla zpráva o chystané nové kolekci. Do kalendáře jsem zapsala datum a čas spuštění a očekávala novou várku. S velkým nadšením jsem v mžiku spuštění objednala kuličky pro vílu. A s velkým očekáváním čekala, až přijdou. Čekala jsem jen chvíli a zásilka byla k vyzvednutí. Doma jsem se zatajeným dechem otevřela krabičku a byly tam. Něco tak úchvatného, precizně zpracovaného a opravdu vílího jsem ještě neviděla. S opatrností jsem hned vyzkoušela, zapínání je jiné, než u předchozích náušnic a oněměla jsem. Úsměv, uspokojení a neuvěřitelná radost mi vydržela až doposud. Milá Viktorie, klaním se, smekám a velmi děkuji i za chvíle, které jsem s vámi zažila během objednávky. Věřím, že si budeme brzo psát o další Vaší úžasné práci. Obdivuji Vaši duši. Moc Vám děkuji a přeji spoustu spokojených víl.
S Avatar autora Simona | 16.8.2023
Naprosto úžasné,dostala jsem náušnice i přívěsek a byla jsem naprosto beze slov i balení se mi moc líbilo, skvělý nápad.Jednim slovem nádhera
IP Avatar autora Ivana Petrů | 27.7.2023
ŠK Avatar autora Štěpánka Krassová | 26.7.2023
Můžu jen doporučit určitě zde nenakupuji naposledy. 😉👍
K Avatar autora Kateřina | 24.5.2023
Už máme doma pořádnou sbírku šperků, vždy naprostá spokojenost. Druhý den už byla zásilka u mě. Výrobky jsou naprosto překrásné a balení jen přidává na radosti 💞 Děkujeme!
P Avatar autora Petra | 7.3.2023
Jsem absolutbě nadšená! Šperky vypadají krásně a doručení bylo ultra rychlé. Je to nádherný dárek. ????????
J Avatar autora Jaruška | 17.2.2023
Tak včera mi přišla ta nádhera a už vybírám další,tak krásně výrobky a tak nádherně balení s láskou dělané jsem nikde nevidela,děkuji ????????❤️
J Avatar autora Jaruška | 16.2.2023
Úžasná,ochotná paní, krásné šperky,super rychlé dodání,dnes si pro šperk půjdu a večer napíšu další hodnocení,když jsem si četla příběh vzniku jak to všechno začalo,neskutečně,budu objednávat už jen tady,děkuji,Viktorie
L Avatar autora Laura | 4.1.2023
Moc milá komunikace a rychle dodání balíčku. Při otevření krabičky mi spadla brada. Krásně voněl a byl vyzdobený sušenými krásnými květy. Náušnice a přívěsek jsou tak moc nádherné..stále se mne lidi okolo ptají odkud to má. A já od Victoria's fields. Miluji přírodu..žijeme na vesnici v rekonstruovaném velmi starém domě s ovocným sadem, na který se chodí srnky pást a tuto krásu vidím skoro každý den z okna. A když se podívám na ty překrásné šperky od Victoria's fields... vidím náš dům...sad...srnky..a krásnou louku plnou květin. :)
J Avatar autora Jana | 21.12.2022
Úžasné. Velmi rychlé jednání a odeslání zásilky. Šperky přišly v krabičce, která byla moc hezky naaranžovaná. Šperky jsou krásné, opravdu dokáží udělat velkou radost. Vřele doporučuji, nádherný, originální dárek.
Avatar autora | 5.10.2022
+ Rychlost doručení
+ Krásné provedení

Přehledné webové stránky s nádhernými šperky. Krabička s řetízkem a přívěskem byla moc hezky zabalená.
Avatar autora | 22.9.2022
+ Rychlost
+ Komunikace

Nahoru
71 položek celkem