Jak vybrat šperk na 1. Máj?

První máj, je lásky čas. Všude to krásně kvete a voní. Z lásky můžete darovat své milované polovičce hubičku pod rozkvetlou třešní a překvapit jí něčím krásným.

Co například darovat jí květinu nebo šperk? A co tak obojí dohromady? Každá žena miluje květiny a ráda se cítí krásná a svá. A já mám tady pro vás pár tipů, jaký šperk byste jí u nás mohli vybrat.  

1. S pomněnkou nikdy neuděláte chybu 

Z mé zkušenosti se každé ženě doslova rozzářily oči, když pohlédla na šperk, který v sobě ukrývá malinké, něžné jarní kvítky pomněnky. Tyto šperky máme většinou v minimalistické podobě, která se ženě bude hodit snad opravdu ke všem příležitostem a otfitům. Doporučuji vám například tento set Pomněnkový

pomněnkový set

2. Vzpomeňte si, jaký druh šperků vaše žena nosí 

Má vaše žena ráda náhrdelníky, prsteny nebo náušnice? Nebo miluje všechno stejně? A líbí se jí spíš jednodušší a minimalističtější šperky nebo má ráda pestré barvy a výraznější doplňky? 

3. A co barvy a kvítky?  

Představte si, do jakých barev se vaše žena obléká, jaké nosí doplňky, zkrátka jakou barvu má ráda. Podle toho se můžete také krásně trefit do jejího vkusu. Dále zapřemýšlejte, jaké květiny se jí nejvíc líbí. 

 

maceškové náušnice (5)_1

 

4. Co si vybírají samy ženy? Aneb nejoblíbenější šperky našich zákaznic 

Na prvním místě se umístily, a ani mě to nepřekvapuje, krásné pomněnkové náušnice Modré krásky, náhrdelník Bohyně, set Pomněnkový, náhrdelník Hvězdné nebe, náušnice Kouzelné a prsten Něžná pomněnka.  

Závěr... 

Myslím si, že ženu potěší jakákoliv květina a že je téměř nemožné, abyste šlápli s výběrem vedle. Pokud si nejste jistí, já bych vsadila na něžnější a jednodušší šperky a vybrala bych něco s pomněnkou.  

Šperky Vám zašleme v dárkové krabičce, takže se už nemusíte starat, jak šperk zabalit. A pokud budete chtít zavázat krabičku mašlí, napište to prosím při objednávce do poznámky.  

 

Přeji vám krásný, rozkvetlý a zamilovaný 1. Máj!  

S láskou 

Vaše Viktorie